Menu Sluiten

Over ONs

Op zoek naar een elektro bedrijf? Wij zijn ELI-Elektrotechniek. We bieden deskundig advies en gaan samen met u op zoek naar slimme en kostenbesparende oplossingen. Maar bovenal: we zorgen voor een vakkundige, betrouwbare installatie.

ELI-Elektrotechniek is een jong en dynamisch installatiebedrijf gevestigd in Alblasserdam. Daarvoor ongeveer 10 jaar werkzaam geweest bij een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Het bedrijf houdt zich bezig met o.a. aanleg en onderhoud van elektrische installaties, van zowel woningbouw, als utiliteit gebouwen. Door de jarenlange ervaring heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. 

Wat varieert van het vernieuwen van uw groepenkast tot complete E-installaties bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.Van het bijmaken van een lichtpunt tot het installeren van een compleet nieuw lichtplan in een kantoor- of winkelpand. Maar ook onderhoud, storingen en servicewerk aan installaties en verlichting. Het keuren, inspecteren en met Autocad tekenen en reviseren van installaties in gebouwen. 

Bedrijfsgegevens

WB van der Veldenstraat 18

2953CX Alblasserdam

KVK: 72551240

Wilt u ook zulke projecten realiseren?

Neem dan via de onderstaande knop contact op!